Actueel

Nieuws

QDelft behaalt goud

QDelft mag zich sinds kort Microsoft Gold Partner Application Integration noemen. Met deze erkenning laat QDelft zien zich als Microsoft Partner te begeven op het hoogste niveau van certificeren.

De Microsoft Gold Partner-status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt en een wereldwijd kwaliteitskeurmerk. Om aan de eisen van Microsoft te voldoen heeft QDelft aan moeten tonen dat we voldoende gecertificeerde professionals in huis hebben, we hebben door klanten geaccepteerde referenties moeten overleggen en aangetoond dat de klanttevredenheid van een hoog niveau is.

Om voor onze klanten technisch hoogwaardige software te kunnen bouwen zorgen we ervoor dat we onszelf blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken en toepassingen. Onze medewerkers bezoeken daarom regelmatig congressen en volgen trainingen. Daarnaast stellen we voor elke klant het optimale team samen om met de klant naar het beste resultaat toe te werken.

QDelft mag zich nu Microsoft Gold partner noemen op het gebied van Application Development en Application Integration. Daarnaast zijn we Silver partner DevOps, Data Platform en Data analytics. De behaalde competenties laten zien dat Q ruime kennis heeft met betrekking tot het Microsoft platform en dat we ervoor zorgen dat de kennis van onze medewerkers up to date is. Uiteraard zetten we ons in om meerdere competenties te behalen.

Microsoft Partnership Competenties logo

Onderwerpen: Microsoft competenties, competenties, Microsoft partner