Actueel

Nieuws

QDelft, Best Presterende Werkgever 2016 in Maatwerk-softwarebranche

Afgelopen week is QDelft door het Nationaal Business Succes Award Instituut (NBSA-instituut) uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Maatwerk-softwarebranche. Met deze titel strijdt QDelft mee voor de prijs als Best Presterende Werkgever van 2016, de grootste werkgeversprijs van Nederland.

Het NBSA-instituut reikt jaarlijks de prijs van Best Presterende Werkgever uit in samenwerking met het Financieel Dagblad, BNR Nieuwsradio, het Algemeen Dagblad, Nieuwsbank, Quote, Nu.nl, Elsevier, Managementteam, RTL en SBS6.

Alle branchewinnaars worden aan de Nederlandse kijker voorgesteld in het programma “Arbeidsmarkt TV” van SBS6. In dit programma worden zij aan de tand gevoeld door presentator Arnold Vanderlyde en krijgen zij de kans om te bewijzen waarom zij de prijs van Best Presterende Werkgever van 2016 verdienen. Onze directeur, Sander Kluin, is afgelopen week in de boksring de battle aangegaan met Arnold om hem te overtuigen waarom Q de winnaar moet zijn.

QDelft is benaderd door het NBSA-instituut doordat Q via brancheonderzoeken en verschillende QuickScans op een positieve manier opviel bij de nominatiecommissie. Na meerdere gesprekken en een persoonlijk bezoek van de vice-voorzitter werd het positieve nieuws bekend gemaakt.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan aanstaande zaterdag (28 mei) om 16:00 uur naar SBS6. Zondagochtend (29 mei) wordt de uitzending om 11:30 uur herhaald.

Best presterende werkgever Maatwerk-softwarebranche

Onderwerpen: award, NBSA, werkgeversprijs, best presterende werkgever, maatwerk-software branche, Arbeidsmarkt TV