Actueel

Nieuws

QDelft viert 20-jarig jubileum in Marbella

Afgelopen weekend werd het 20-jarig jubileum van QDelft gevierd in Marbella. Bijna het voltallige personeel ruilde voor drie dagen de Nederlandse herfst in voor heerlijke zomerse temperaturen in de Spaanse badplaats.

Vrijdag werd met de hele groep van 60 medewerkers uitgebreid stilgestaan bij het jubileum, de geschiedenis en de toekomstplannen van QDelft en op zaterdag werd er gezamenlijk genoten van een tocht met een catamaran. Naast gezamenlijke activiteiten was er ook ruimte voor eigen initiatieven, zoals karten, paardrijden, wielrennen, suppen, sightseeing of gewoon relaxen op het strand. Daarnaast werd uiteraard het jubileum tot in de vroege uurtjes gevierd. 

Het uitje is een jaarlijkse traditie bij QDelft, maar kreeg in dit jubileum jaar een extra feestelijk tintje. Speciaal voor de gelegenheid werd er gekozen voor een lang weekend en een warme bestemming iets verder weg.

Ruim 20 jaar geleden werd QDelft opgericht als QQQ Delft. Van de drie oprichters zijn er nog altijd twee werkzaam binnen het bedrijf. In 2006 is de naam gewijzigd in QDelft of simpelweg Q. In de beginjaren is Q vooral actief geweest op het gebied van onderzoek. Door de jaren heen is Q gecontroleerd uitgegroeid tot een multidisciplinaire dienstverlener in de maatwerksoftwarebranche. 

Binnenkort zal QDelft naast het pand aan het Mijnbouwplein ook een verbouwde villa in de directe omgeving betrekken. Dit pand zal feestelijk worden geopend en hier zal QDelft ook voor relaties extra aandacht besteden aan het 20-jarig jubileum.

Het strand in Marbella Sfeerimpressie tijdens de tocht met de catamaran De kustlijn van Marbella

Onderwerpen: 20 jarig bestaan, QDelft, Q-uitje