Actueel

Nieuws

SBB gunt aanbesteding ontwikkel- en designcapaciteit aan QDelft

In het kader van de aanbesteding ‘Partnerschap ontwikkel- en designcapaciteit’ heeft SBB QDelft als één van drie contractpartijen de opdracht tot het ontwikkelen van software gegund. Het gaat hierbij om de inhuur van ontwikkel- en designcapaciteit die benodigd is voor softwareontwikkeling en het technisch applicatiebeheer en onderhoud van de software, waaronder de (door)ontwikkeling van websites en webapplicaties.

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) met als doel mbo-studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan te geven. SBB is onder meer verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven. 

In het kader van het programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo-portal is SBB middels een aanbesteding op zoek gegaan naar extra ontwikkel- en designcapaciteit. Na de gunning aan QDelft en de overige twee partijen, worden binnen de raamovereenkomst verschillende opdrachten uitgevraagd door SBB.

QDelft kijkt uit naar een prettige en langdurige samenwerking met SBB en de overige contractpartijen.

Onderwerpen: SBB, Softwareontwikkeling