Contact

 

Adresgegevens

Villa (bezoekersadres)

Kanaalweg 3B,
2628 EB Delft
Openen in Google Maps

ISH

Prof. Schermerhornstraat 123,
2628 PZ Delft
Openen in Google Maps

Mijnbouwplein

Mijnbouwplein 33,
2628 RT Delft
Openen in Google Maps

De routebeschrijving naar ons bezoekersadres vindt u onderaan deze pagina.

Servicedesk

De Servicedesk is te bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
015 – 30 30 123
servicedesk@qdelft.nl
https://issues.qdelft.nl

Routebeschrijving


Belangrijk: op dit moment zijn er in het gebied rondom QDelft diverse werkzaamheden waardoor de route nog zal veranderen. Voor de meest recente routebeschrijving kunt u gebruik maken van Google Maps. De link naar het juiste adres is hierboven bij de adresgegevens te vinden.


Met de auto

Stel je navigatie in op Kanaalweg 3B. Hier bevindt zich onze parkeerplaats voor de locaties Villa en ISH.

Neem vanaf de A13, afrit 9 Delft. Rijd in westelijke richting op de Oostpoortweg. Volg de flauwe bocht naar links naar het Oostplein. Sla linksaf naar de Julianalaan. Houd rechts aan naar de Mijnbouwstraat. Je passeert het Science Centre aan je rechterkant. Als je het Science Centre bent gepasseerd, zie je de borden van QDelft/DUWO. Hier sla je rechtsaf. Daarna sla je, na onze parkeerplaats, linksaf en daarna rechtsaf tussen de twee gebouwen door. Daarna rijd je door tot het water en sla je rechtsaf. Onze parkeerplaats zie je vervolgens aan de rechterkant.

Routebeschrijving openen in Google Maps


Met het openbaar vervoer

Je loopt in 10-15 minuten vanaf NS-station Delft CS langs het Barbaraklooster, rechtsaf over Oude Delft en dan linksaf via Achterom. Daarna sla je rechtsaf onder tunneltje door en over de Hambrug. Vervolgens sla je linksaf en loop je langs het water onder de Sint Sebastiaansbrug door. Na 100m bevind zich ons bezoekersadres aan je rechterhand. Voor de actuele tijden kunt u het beste gebruik maken van de OV planner.