Applicaties helpen NVM bij waardebepaling

We ontwikkelen en beheren voor NVM applicaties die makelaars dagelijks gebruiken bij de waardebepaling van objecten.

NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Applicaties MarktPositie en Stamkaarten

NVM-makelaars kunnen de applicatie MarktPositie gebruiken om de waarde van een woning te bepalen door transacties van vergelijkbare woningen te gebruiken in een uitgebreid algoritme. Deze applicatie is toegankelijk via het besloten deel op de website van de NVM. Een makelaar kan een aan te bieden woning definiëren door alle specificaties in te vullen waarna de applicatie een waarde bepaalt voor de woning en de gebruikte referentiewoningen en gegevens toont.

De Stamkaartapplicaties bevatten de stamgegevens (aantal kamers, oppervlakte, energielabel, foto’s enzovoort) van verschillende soorten objecten. De stamkaarten zijn onderverdeeld in drie sectoren: Wonen, Business (kantoren, bedrijfsruimten, winkelruimten) en Agrarisch & Landelijk Vastgoed. Makelaars die interesse hebben in objecten kunnen het aanbod en de transacties van alle NVM-makelaars inzien via deze stamkaarten. 

Beheer, onderhoud en doorontwikkeling

De applicatie MarktPositie hebben we al eerder ontwikkeld. De tool voor het ontsluiten van de gegevens op de Stamkaarten lanceerden we later. We maken deze systemen nu responsive.