Werken bij Q

QDelft is altijd op zoek naar hoogopgeleide professionals met communicatieve vaardigheden en veel interesse in ICT!

Over Q

Q telt zo’n vijfentachtig medewerkers van hbo- en universitair niveau. We ontwikkelen, beheren en onderhouden technisch hoogwaardige maatwerksoftware. Dat doen we in teamverband, samen met opdrachtgevers. Een team bestaat uit verschillende disciplines, zoals ontwikkelaars, testconsultants, interaction designers, informatieanalisten, softwarearchitecten en projectleiders.

Interesse in Q? Veel interesse in ICT? We maken graag kennis met je! Bel 015-3030130 of mail naar personeelszaken@qdelft.nl

Werken bij Q

Q heeft een platte en open organisatiestructuur. Iedereen bij Q voelt zich verbonden met de organisatie, omdat wij samen het beleid, de werkwijze, sfeer en onderlinge omgang bepalen. Samenwerken staat bij ons centraal. Dat betekent dat je binnen je team veel contact hebt met elkaar en actief bijdraagt aan het ontwikkelproces.

Werkplezier vinden we belangrijk. Plezier heb je niet alleen in ‘state of the art’ projecten, binnen je projectteam en met je Q-collega’s. Je wordt ook enthousiast van kennisuitwisseling, bijvoorbeeld via onze kennismiddagen. Bovendien wil je meer kennis vergaren via congressen of opleidingen. We verwachten immers niet alleen je bijdrage aan de ontwikkeling van software; we willen ook dat je jezelf ontwikkelt.

Q biedt - naast een goed salaris - een informele werksfeer en veel ontwikkelmogelijkheden. Dit alles in drie prachtige gebouwen op korte afstand van elkaar; het ISH, het Mijnbouwplein en de Villa. Onze panden liggen centraal, op loopafstand van Delft CS en enkele minuten van de A13. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Mede daarom wonen onze medewerkers in Delft, Rotterdam, Den Haag en omgeving.

Gideon
Softwarearchitect
Vertrouwen krijgen én geven. Van onze opdrachtgevers, maar ook van elkaar. Die onderlinge openheid waardeer ik enorm. Bovendien zie ik dat het leidt tot prettiger en beter werk.

Aan de slag
bij Q?

QDelft zoekt een testconsultant 32-40 uur per week

Kun jij goed schakelen tussen ontwikkelaars en opdrachtgevers? Neem jij informatie gemakkelijk op en heb je daarnaast oog voor detail? Ben je leergierig en vind je het leuk om maatwerkapplicaties te testen binnen een werkomgeving met veel teamspirit, werkplezier en doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou

Je hebt een relevante HBO- of universitaire studie afgerond en je hebt ervaring met het zelfstandig opzetten en uitvoeren van gestructureerde testtrajecten. Je bent klant- en oplossingsgericht, beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en kunt je goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels). Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en gedreven om kwaliteit te leveren in je werk. Ben je TMap en/of ISTQB Foundation gecertificeerd dan is dat een pré. Ook ervaring met een framework op het gebied van testautomatisering heeft de voorkeur. Verder heb je een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit.  

 Wat ga je bij ons doen?  

 • Samenwerken in projectteams om ontwikkelde applicaties gestructureerd en succesvol te testen;
 • Opstellen en uitvoeren van testplannen en (logische en fysieke) testgevallen op basis van requirements, risico’s en/of ontwerpen;
 • Vastleggen en beheren van bevindingen;
 • Het eventueel (afhankelijk van het project) coördineren en/of schrijven van de automatische test in Selenium (C#);
 • Rapporteren over de testvoortgang aan de projectleider of testmanager;
 • Op een coachende manier gebruikers begeleiden en ondersteunen op het gebied van testen;
 • Proactief meedenken met opdrachtgevers over oplossingsrichtingen op het gebied van testen/het testproces.


Solliciteren

Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy van personeelszaken (tel. 015 - 3030130).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

QDelft zoekt een software ontwikkelaar 32-40 uur per week

Ben jij een slimme, leergierige software ontwikkelaar op HBO- of universitair niveau? En vind je het leuk om maatwerkapplicaties te ontwikkelen en te onderhouden binnen een werkomgeving met veel teamspirit, werkplezier en doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan bij QDelft!   

Over jou

Je zit minimaal in de laatste fase van je HBO- of universitaire studie of hebt al wat jaren ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Je hebt in ieder geval genoeg kennis om mee te kunnen werken aan onze projecten, die voornamelijk uitgevoerd worden op basis van Microsoft-technologieën. Je hebt bij voorkeur kennis van en/of ervaring met Agile Programming en Design Patterns. Beschik je over relevante Microsoft-certificaten (zoals Microsoft Specialist, MCSD, of MCSE) dan is dat een pré. Heb je deze niet, dan krijg je de tijd om ze te behalen.
Verder heb je een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit.

Wat ga je bij ons doen?

 • Bijdragen leveren aan het ontwerpen, realiseren en onderhouden van software;
 • Controleren en handhaven van het gebruik van ontwikkelrichtlijnen;
 • Meedenken over functionaliteit, gebruikersinterface, architectuur en benodigde rekenmodellen op de vakgebieden van onze opdrachtgevers, samen met die opdrachtgevers en ervaren collega’s;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van onze software;
 • Afhankelijk van je ervaringsniveau vragen we ook van je om collega ontwikkelaars te coachen, om je (inhoudelijke) bijdrage te leveren aan offertetrajecten, om contact te onderhouden met de opdrachtgever etc.

Solliciteren

Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy van personeelszaken (tel. 015 - 3030130).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

QDelft zoekt een DevOps specialist Minimaal 32 uur

Word je enthousiast van het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren én onderhouden van webapplicaties? Ben je thuis in Continuous Integration en Continuous Delivery en wil je je verder ontwikkelen op dit vlak? Wil je met de nieuwe technologie werken en richting geven aan het beleid van DevOps binnen QDelft? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou
Je hebt een technische HBO- of universitaire studie afgerond en een aantal jaren ervaring in (maatwerk)softwareontwikkeling, in rollen zoals softwareontwikkelaar of systeemengineer. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Continuous Integration en Continuous Delivery en bent bekend met applicatie packaging (bijv. met Docker) en virtual machines. Je hebt kennis van Windows Server, MS SQL Server beheer, Infrastructure Automation en Azure. Ook begrijp je hoe geautomatiseerde UI-, systeem- en regressietesten werken en hoe je die kan inzetten. Je bent ervaren in het gebruik van tools op het gebied van ALM (zoals TFS en Build Server) en infrastructuur (zoals MS Azure en MS AD). Code en scripts kun je lezen en vertalen naar wat het doet.

Verder ben je klant- en oplossingsgericht, beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden en kun je je goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit. 

Wat ga je bij ons doen?

 • Onderdeel uitmaken van een multidisciplinair ontwikkelteam dat aan verschillende projecten tegelijk werkt;
 • Bijdrage leveren aan het ontwerp en de architectuur van applicaties in projecten;
 • Een breed scala aan open source-technologieën en – hulpmiddelen gebruiken;
 • Het opzetten, begeleiden en optimaliseren van automatische release straten en cloud infrastructuren met onder andere Chef;
 • Ondersteunen van de projectteams bij:
  o   het configureren van applicaties en services;
  o   het begeleiden en optimaliseren van automatische testen (functioneel, integratie, gebruikersacceptatie, performance);
  o   het begeleiden en optimaliseren van automatische releases
 • Opzetten van beveiligingsstrategie en kunnen toepassen van de security best practices;
 • Het monitoren van servers/systemen en anticiperen op problemen met behulp van tools van Icinga2;
 • Adviseren over de huidige “practices”; het identificeren van verbeteringen en automatiseren van handmatige processen, zonder de grote lijn uit het oog te verliezen;
 • Identificeren van technologische trends en hun potentiële waarde.

Solliciteren
Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy van personeelszaken via 015 - 3030130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

QDelft zoekt een softwarearchitect 32-40 uur per week

Ben jij een ervaren architect met programmeerervaring die goed kan communiceren met zowel collega’s als opdrachtgevers? Vind je het leuk om de technische kaders te bepalen en de ontwikkelwerkzaamheden te coördineren? En doe je dit graag binnen een werkomgeving met veel teamspirit, werkplezier en doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou

Je hebt een technische hbo- of universitaire studie afgerond en minimaal drie jaar ervaring als architect binnen een .NET omgeving. Je hebt relevante kennis van softwarearchitecturen en Design Patterns, en bent bekend met NORA-richtlijnen. Je kunt goede presentaties geven en kunt complexe technische zaken eenvoudig uitleggen. Je kunt zelfstandig en onafhankelijk werken en tegelijkertijd goed functioneren in een team. Trends en ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet en je vindt het leuk om je visie te delen met anderen en hen te motiveren.

Verder ben je klant- en oplossingsgericht, beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden en kun je je goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit. 

 Wat ga je bij ons doen?

 • De rol van architect vervullen in een projectteam (5 tot 25 collega’s), waarmee je jouw bijdrage levert aan een hoogwaardig, maatschappelijk relevant maatwerksoftwaresysteem.
 • In overleg met de opdrachtgever en op basis van requirements snel oplossingen voor specifieke technische (maatwerk)vraagstukken kunnen bedenken en deze omzetten in een solide architectuur;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de technische kwaliteit en de efficiënte uitvoering van werkzaamheden. Hierbij overzicht houden over het geheel en hierbij een visie vormen en deze uitdragen;
 • Klanten, Product Owners, onze informatieanalisten, scrum master, projectleider ondersteunen bij het maken van keuzes en onderhouden van de werkvoorraad;
 • Gekozen architectuur en technische keuzes uitwerken en presenteren bij klanten;
 • Ondersteunen bij het opstellen, aanpassen en uitdragen van richtlijnen ten aanzien van het ontwerpen en beschrijven van architecturen;
 • Actief volgen en verspreiden van nieuwe technologie en tools;
 • Meedenken over bedrijfsprocessen, zoals project- en programmamanagement;
 • Vanuit de techniek en architectuur bijdragen leveren aan offertes;
 • Coachen, ondersteunen en motiveren van collega’s.

Solliciteren

Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken via 015 - 3030130.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

QDelft zoekt een systeembeheerder 32-40 uur per week

Ben jij de vraagbaak voor systeem- en werkplekondersteuning en weet je IT-techniek en -gebruikers bij elkaar te brengen? Denk jij graag mee met ontwikkelteams wat de beste plek is voor een systeem in het serverpark? Wil jij graag een organisatie verder helpen te professionaliseren in IT-ondersteuning? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou

Je hebt een ICT-diploma op minimaal MBO-niveau en een ITIL Foundation certificaat (of bent bereid om deze op onze kosten te behalen). Je hebt ervaring met helpdesksystemen en -processen en kennis van en ervaring met Windows 10, Windows Server 2016, Office 365, Azure, Powershell, virtualisatie en software distributie. Microsoft certificaten zijn een pré, evenals kennis van en ervaring met SCCM, Active Directory, ADFS en hardware.

Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt een professionele werkhouding en voorkomen. Klant- en servicegerichtheid zijn voor jou vanzelfsprekend, waarbij je meedenkt met gebruikers. Je bent goed in het in balans houden van kwaliteit, snelheid en resultaat en houdt rekening met privacy- en security-zaken.

Je werkt graag in teamverband, waarbij je openstaat voor de mening van anderen maar ook de ruimte neemt om jouw mening en expertise in te brengen. Verder beschik je over analytisch vermogen, heb je doorzettingsvermogen en ben je nauwkeurig, stressbestendig en geduldig. Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor de IT-ondersteuning en streeft daarbij proactief naar verbetering.

Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, bent leergierig, volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en staat open voor het behalen van nieuwe certificeringen.

Wat ga je bij ons doen?

 • Beheren, onderhouden en monitoren van verschillende omgevingen;
 • Serverbeheer van Microsoft en Linux servers. Voorbeelden: TFS, SQL, SCCM, RDS;
 • Beheren van Active Directory lokaal en Azure;
 • Beheer en ondersteuning van Office 365;
 • Ondersteunen van Windows 10 clients en het automatiseren van het uitrollen van nieuwe clients;
 • Beheren van conferentie tools en faciliteiten in vergaderzalen;
 • Netwerkbeheer van switches, VPN, Wifi en Firewall;
 • Contact houden met externe dienstverleners;
 • Uitvoeren van preventief onderhoud teneinde storingen te voorkomen;
 • Op proactieve wijze monitoren van systemen en serverpark;
 • Meewerken in automatiserings- en vernieuwingsprojecten zoals het automatiseren van releases.

Solliciteren

Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken (tel. 015 - 3030130).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

QDelft zoekt een scrum master 32-40 uur per week

Ben jij een helemaal thuis in agile softwareontwikkeling? Vind je het leuk om proactief bezig te zijn met het begeleiden en ondersteunen van onze scrum teams? Wil jij samen met ons hoogwaardige maatwerksoftware leveren aan onze opdrachtgevers? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou
Je hebt een HBO- of universitaire studie afgerond, bent in het bezit van een scrum master certificering en hebt aantoonbare werkervaring in de rol van scrum master. Je kunt goed omgaan met hoogopgeleide teamgenoten en weet hoe je (op de lange termijn) het beste uit een team te halen. Je bent proactief, flexibel en kunt inspringen waar nodig. Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht, beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en kunt je dan ook goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt oog voor bestaande structuren en de belangen van de verschillende stakeholders.

Verder heb je een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit. 

 Wat ga je bij ons doen?

 • Jouw invulling geven aan de scrum master rol binnen één of meerdere teams;
 • Proactief bezig zijn met het scrum team en de directbetrokkenen door hen te begeleiden, coachen en ondersteunen in de uitvoering van hun werkzaamheden;
 • Je bent de verbindende factor in projecten tussen het scrum team en de projectleider;
 • Binnen onze multidisciplinaire teams heb je oog voor persoonlijkheden en denk je mee aan de juiste samenstelling van projectteams;
 • Binnen en buiten QDelft ben je ambassadeur van onze agile werkwijze;
 • Je geeft agile workshops aan nieuwe klanten en medewerkers;
 • Meewerken aan offertes en inschrijvingen op aanbestedingen.

Pre:

Kennis van en/of ervaring met:

 • Vervullen van andere softwareontwikkelingsrollen;
 • Kennis van en ervaring met scrum tools;
 • Toepassing van agile werken in zowel nacalculatie als vaste prijs, vaste scope projecten voor commerciële klanten en overheden.

Solliciteren

Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken via 015 - 3030130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

QDelft zoekt een medewerker verkoop binnendienst 40 uur per week

Ter uitbreiding van ons sales team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Met de centrale en coördinerende rol die je, zowel binnen ons team van vijf als de gehele organisatie bekleedt, vorm je de schakel in alle verkoopprocessen binnen QDelft. Door nauw samen te werken onze sales consultants, teamleiders en projectleiders, zorg je er voor dat de verkooptrajecten succesvol verlopen.

Over jou
Je bent net afgestudeerd of hebt enkele jaren werkervaring. Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je minimaal een HBO-werk en denkniveau en als studierichting commerciële economie, communicatie of vergelijkbaar. Je neemt graag initiatief, vindt het leuk om te organiseren, bent commercieel ingesteld en legt makkelijk contact. Vanzelfsprekend werk je secuur en schrijf je met gemak commerciële teksten voor verschillende doeleinden en doelgroepen.

Wat ga je bij ons doen?

 • Coördineren van en ondersteunen bij verkoop- en aanbestedingstrajecten, zoals het opstellen van offertes, inplannen van afspraken, maken en opvolgen van planningen;
 • Ondersteunen van sales consultants met betrekking tot relatiemanagement, contractbeheer, communicatie en organisatie;
 • Administratieve werkzaamheden waaronder het zorgdragen voor een correct gevuld CRM systeem;
 • Teksten opstellen voor en redigeren van aanbestedingsdocumenten, offertes en overige teksten;
 • Organiseren van en aanwezig zijn bij beurzen en klantevents;
 • Vergroten van de naamsbekendheid van QDelft door bijvoorbeeld de inzet van social media, het bijhouden van onze website en het maken van presentaties;
 • Meedenken over en uitvoeren van marketing- en communicatiewerkzaamheden.

Wat wij bieden

 • Een dynamische baan bij een groeiend bedrijf;
 • Een bijzondere werkplek op de Q campus in het centrum van Delft;
 • Maatschappelijk relevante projecten;
 • Dagelijks gezamenlijke lunch op kosten van QDelft;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, mobiele telefoonregeling, zelfstudie-uren en flexibele werktijden

Solliciteren
Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button (zorg er voor dat je naast je CV ook altijd een motivatiebrief uploadt). Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken via 015 - 3030130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

QDelft zoekt een ervaren informatieanalist Minimaal 32 uur

Begrijp jij onze klanten goed? Ben jij goed in het analyseren van informatie en business processen en kun je op basis daarvan een ontwerp maken? Vind je het leuk om je kwaliteiten in te zetten in complexe omgevingen? En wil je dat doen binnen een werkomgeving met veel teamspirit, werkplezier en doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou
Je hebt een universitair of HBO+ werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als informatieanalist. Als informatieanalist werk je mee in één van onze scrum teams. Je neemt eigenaarschap en leiderschap in politiek complexe omgevingen, waarin je klantwensen vertaalt naar een ontwerp. Je zoekt daarbij de juiste balans tussen inhoud en gebruikerservaring. Verder heb je een creatieve en kritische blik en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen, gevoel voor humor en teamspirit.

Wat ga je bij ons doen?
• Met een team werken in een agile/scrum omgeving;
• Leiden en sturen van workshops met stakeholders en wensen vertalen naar een product backlog;
• Proactief meedenken met opdrachtgevers over oplossingsrichtingen;
• De behoefte van de klant vertalen naar requirements, functionele ontwerpen en gegevensmodellen;
• Creëren van draagvlak voor je inzichten met goed onderbouwde adviezen;
• Uitvoeren van informatieanalyse op basis van standaard methodieken en ontwerptechnieken.

Pré:
Kennis van en/of ervaring met
• Agile/scrum;
• Overheidsprojecten;
• Webrichtlijnen;
• Interaction design;
• Ervaring met prototyping (HTML, Axure of een soortgelijk pakket);
• Functiepuntanalyse.

Solliciteren
Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken via 015 - 3030130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

QDelft zoekt een projectleider 32-40 uur per week

Heb je veel ervaring met grote softwareontwikkelingsprojecten en vind je het leuk om met zelforganiserende teams te werken? Weet je de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, doorlooptijd en budget, waarbij je oog hebt voor tevreden klanten en collega’s? Solliciteer dan bij QDelft!

Over jou

Je hebt een universitaire studie afgerond en enige jaren ervaring met leidinggeven en het uitvoeren van projecten voor maatwerksoftware. Je bent klantgericht en bent gewend om op diverse niveaus te communiceren. Je kunt goed omgaan met de soms tegenstrijdige belangen van je klanten, ontwikkelteam en QDelft als bedrijf. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en weet mensen te motiveren. Je bent altijd opzoek naar verbetering, waarbij je een proactieve en kritische werkhouding hebt, planningsbewustzijn hebt en een effectieve en efficiënte werkwijze nastreeft. Je hebt een technische basis met een goed gevoel voor humor en teamspirit.

Wat ga je bij ons doen?

 • Verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering van projecten;
 • Opstellen, uitvoeren en bewaken van projectplanningen;
 • Onderhouden van contacten en relaties met opdrachtgevers;
 • Coachen, begeleiden en ondersteunen van collega’s en projectteams;
 • Meedenken met architecten en ontwikkelaars over oplossingen;
 • Creëren en signaleren van commerciële kansen;
 • Op diverse vlakken leren van onze ervaren en inspirerende collega’s;
 • Jouw mening en kennis inbrengen in onze projecten en werkwijze;
 • Meewerken aan offertetrajecten.

Solliciteren
Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Solliciteer dan uiterlijk 31 december 2018 via onderstaande button. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via personeelszaken@qdelft.nl contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken via 015 - 3030130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bijbanen, stages en afstudeeropdrachten Aantal uren in overleg

Bij QDelft hebben we jaarlijks verschillende plekken beschikbaar voor bijbaners, stagiairs en afstudeerders op WO en HBO niveau. Het feit dat wij in de gehele breedte van softwareontwikkeling aan maatwerkapplicaties werken maakt dat er voor ieder facet van softwareontwikkeling (van analyse, ontwerp tot en met bouw, beheer en hosting) volop mogelijkheden zijn om hier invulling aan te geven.    

Voor afstudeeropdrachten hebben we geen kant en klare opdrachten klaarliggen; deze willen we graag samen met jou, en in sommige gevallen ook in overleg met een van onze opdrachtgevers (bijvoorbeeld ProRail), bepalen. Onderwerpen hebben we genoeg! Denk bijvoorbeeld aan:

- High Performance Computing 
- Microservice Applications
- Internet of things
- Softwarekwaliteit
- Cross platform app met Xamarin
- Machine learning met Azure
- Bot Services
- Elastic search

Heb je interesse in een bijbaan of stage bij QDelft? Spreekt één van bovenstaande onderwerpen voor je afstudeeropdracht je aan of heb je zelf een idee? Neem contact op met Jaimy of Marloes via personeelszaken@qdelft.nl om op korte termijn de mogelijkheden met elkaar te bespreken.